brochure exact online

Eenvoudig optimaliseren

Exact online denkt met u mee.  Wij bieden u alle tools om de processen binnen uw bedrijf te vereenvoudigen.  Of het nu gaat om productie, voorraadbeheer, projectmanagement of iets anders, Exact Online heeft de tools die u nodig hebt.

exact online

Productie

Hebt u als productiebedrijf ook te maken met te hoge productiekosten?  Optimaliseer uw kantoor, werkvloer of productieprocessen met onze digitale tools.  Met de geïntegreerde oplossing van Exact bespaart u op de productiekosten en verloopt uw productieketen in optimale omstandigheden.

Wees uw concurrentie een stap voor en ontdek alle mogelijkheden.

Handel

Zowel de kleine handelaar als de gerenommeerde groothandel werkt met leveranciers, aankoop & verkoop, voorraad en voorraadbeheer. Met onze geïntegreerde oplossing bespaart u op uw adminstratiekosten en verloopt uw voorraadbeheer in optimale omstandigheden.

Wees uw concurrentie een stap voor en ontdek alle mogelijkheden.

Projectmanagement

Al uw projecten beheren, rapporteren en opvolgen is voor velen een zware opgave.  Digitaliseer uw project management, koppel een tijdsregistratie aan elk project en verbindt elk project rechtstreeks met uw boekhouding. Beheer en faktureer optimaal met onze geïntegreerde oplossing.

Wees uw concurrentie een stap voor en ontdek alle mogelijkheden.

ACIT, uw integrator

Wenst u Exact online in uw bedrijf te integreren?
Hebt u nog vragen over bepaalde zaken?

Aarzel niet en geef ons een seintje.  Wij zijn er voor u!